Teintasarim
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Zonnepanelen uit de omgeving van Veenendaal aanschaffen

Mijn vrouw en ik hadden het al een tijdje over om misschien zonnepanelen aan te schaffen in de omgeving van Veenendaal. We merken zelfs namelijk dat we veel kosten hebben door het energieverbruik van ons huis en apparaten. Dat zagen we ook terug in de energierekeningen die we kregen elke maand. Hierdoor willen wij energie gaan besparen door middel van zonnepanelen. Maar we wisten daar verder niks van af.

Waar kan ik zonnepanelen uit Veenendaal scoren voor een goede prijs?

We begonnen met research doen naar bedrijven die zonnepanelen in Veenendaal verkochten voor een goede prijs. In het begin had mijn vrouw namelijk nog twijfels waarom we het niet zouden moeten doen, maar uiteindelijk zagen we meer voordelen dan nadelen van het hebben van zonnepanelen. Daarom besloten we te zoeken naar bedrijven die dit voor ons konden realiseren en welke de beste waren voor ons huis. Vele bedrijven waar we waren geweest, hadden wel goede zonnepanelen maar vroegen een niet normaal hoog bedrag per stuk. Hierdoor raakte we steeds meer onze motivatie kwijt, totdat we uiteindelijk bij Veba Energie terecht kwamen. De eerste indruk die zij aan ons gaven was dat ze erg klantvriendelijk waren en gespecialiseerd hierin.

Veba was het ideale bedrijf voor ons!

We hadden een erg goed gesprek bij Veba en wilden heel graag bij hen onze zonnepanelen kopen en laten zetten op ons huis. Uiteindelijk hadden we alles rond gekregen wat we moesten betalen en konden we een planning maken. Ze zouden een keer op een zaterdag komen om de zonnepanelen te installeren. Dat ging erg goed en we genieten nu helemaal van onze panelen en we merken meteen dat we ook energie besparen! Een win-win situatie voor ons!

Contact

Wilt u ook zonnepanelen op uw huis hebben, of weet u het nog niet zeker en wilt u daar geadviseerd over worden? Bekijk dan gerust eens de website van Veba Energie via www.veba-energie.nl voor meer informatie over energie in het algemeen en zonnepanelen. De experts van Veba Energie staan klaar om u te helpen!