Teintasarim
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Wist u al dat de ISDN lijnen verdwijnen per september 2019?

Al een tijdje is bekend dat de ISDN lijnen verdwijnen. De einddatum komt steeds dichterbij. Dit betekent o.a. dat nieuwe apparatuur voor telefooncentrales gericht op ISDN lijnen niet meer worden gemaakt, waardoor u op zoek zult moeten naar een oplossing om uw bedrijfstelefonie weer goed op orde te krijgen. Daarom is het goed u te laten informeren over de alternatieven. De Nederlandse Provider is u daar graag behulpzaam bij. Lees meer op de website www.nederlandseprovider.nl over het feit dat ISDN lijnen verdwijnen.

Nu al een tijdje duidelijk is dat de ISDN lijnen gaan verdwijnen is VoIP een behoorlijk volwassen vervanger geworden. Gelukkig is in de voorbije jaren ook gebleken dat VoIP de stabiliteit van ISDN kan evenaren. Ondanks grote angsten toen VoIP nog in de kinderschoenen stond. Dit maakt het niet meer dan logisch dat VoIP een sterke groei heeft doorgemaakt en er nog een groot marktaandeel in het verschiet ligt. Want niet elk bedrijf is al klaar voor de toekomst op het gebied van telefonie nu de ISDN lijnen verdwijnen.

Is uw bedrijf al voorbereid op de toekomst nu de ISDN lijnen verdwijnen?

Wat  betekent het verdwijnen van de ISDN lijnen voor uw bedrijf? In ieder geval een kostenbesparing. De kosten voor ISDN lijnen zijn in verhouding erg hoog. Daar tegenover staat dat de tarieven voor telefonie in de afgelopen jaren sterk onder druk zijn komen te staan door een goedkoper alternatief: VoIP. Naast het feit dat VoIP goedkoper is dan de traditionele ISDN lijnen, biedt VoIP ook nog eens meer mogelijkheden. Hierdoor neemt het marktaandeel de afgelopen jaren sterk af. In het eerste kwartaal van 2015 is het gebruik door bedrijven van ISDN lijnen met zo’n 7 % vermindert.

Maakt u zich druk nu de ISDN lijnen verdwijnen gaan?

Het verdwijnen van de ISDN lijnen is niet iets waar uw bedrijf zich op dit moment wellicht druk om maakt. Net als vele andere bedrijven die ISDN nog gebruiken. Gezamenlijk zijn ze goed voor een marktaandeel van zo’n 20% in Nederland. Waarom ook? De toekomst is nog ver weg en het werkt toch allemaal nog meer dan prima? En die kosten? Ach, ze ‘horen’ er toch gewoon bij? Dit is een veel gehoorde opmerking. Laat u eens voorrekenen door De Nederlandse Provider hoe hoog uw financieel voordeel nu al kan zijn om op de toekomst voorbereid te zijn. U zult versteld staan van de vele extra’s voor een aanzienlijk lagere kostprijs.

Related Posts

Kiezen voor All Dent

Ajax alarmsystemen zijn enorm veilig

Zou je graag kunststof producten laten maken?