Teintasarim
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Tijdelijke opslagruimte

Indien men een tijdelijke opslagruimte zoekt kan men verschillende opties daaromtrent bij ons vinden. Zo kan men een opslagruimte krijgen die 16m3 groot is of zelfs 33m3. Daar kan men dan voor een kortere of langere duur spullen in kwijt.

Zo’n opslagcontainer is handig wanneer men bijvoorbeeld moet verhuizen. Als men naar een kleinere woning gaat kan men tijdelijk met een overmaat aan inboedel zitten. Voordat men daar vanaf is kan men een opslagruimte gebruiken om die tijd te overbruggen. Ook bij een verbouwing kan een opslagplek handig zijn. Men kan dan alle bezittingen opbergen die men niet één-twee-drie hoeft te gebruiken, maar die men ook niet wil laten beschadigen doordat er in huis gewerkt wordt. Er zijn dus meerdere situaties waar men een opslagruimte goed bij kan gebruiken.

Opslagruimte met verwarming

Het voordeel van onze opslagruimten is dat we een zeer moderne dienst daarbij leveren. Als u namelijk gebruikmaakt van onze containers en boxen dan kunt u deze bij u voor de deur laten bezorgen. Dat betekent dat u zeer weinig tijd kwijt zult zijn doordat u enkel uw huis uit hoeft te stappen om in te kunnen laden. Vervolgens halen we de opslagruimte met een hijskraan op en leveren we die af op een veilige locatie. Daar staat de opslagbox onder toezicht waardoor dieven geen kans krijgen iets te proberen. Verder is er verwarming op die opslagplek aanwezig waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over schade door wisselende temperaturen aan uw inboedel. Wenst u dus ook een dergelijke opslagruimte te mogen gebruiken? Bel ons dan op.

Container als bergplek

Er zijn tevens nog containers als opslagruimte te kiezen. Het voordeel van deze zeecontainers als bergplek is dat ze spullen voor een lange duur kunnen herbergen. Deze kunnen dan voor de deur van uw bedrijf of woning geplaatst worden. Dan kunt u voor geruime tijd als nog makkelijk bij uw spullen door zo’n opslagruimte terwijl er verbouwd wordt of iets dergelijks.

https://www.oomenopslag.nl/

Related Posts

Reparatie wasmachine? Lees dit eerst.

De Nederlandse Provider

Vonkenschermen zorgen voor een veilige open haard