Teintasarim
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Schoonmaakbedrijf in Amsterdam

 

Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Schoon&Co is dé juiste partij als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam. Wij zorgen ervoor dat uw werkomgeving blinkend schoon wordt gemaakt door onze opgeleide en betrouwbare werknemers. Wij staan voor uw klaar op het gebied van schoonmaakdiensten en onze service is altijd op maat. We bekijken welke diensten uw voorkeur naar uit gaan of welke ruimtes meer aandacht nodig hebben. Neem eenvoudig contact met ons op via de website voor een vrijblijvende kennismaking en offerte. 

Schoonmaakdiensten Schoon&Co

Wij zorgen voor een schone werkomgeving en bieden diensten aan op het gebied van; kantoorschoonmaak, schoonmaak bij vereniging van eigenaren, scholen en onderwijs, verzorgen van materialen, machinale reiniging van vloeren, multidiensten, maar ook voor eventuele andere schoonmaakdiensten kunt u bij Schoonmaakbedrijf Schoon & Co terecht. Wij bieden al onze klanten professionele schoonmaakdiensten aan in Amsterdam en omgeving. Wij blijven altijd betrouwbaar, flexibel en betrouwbaar en zorgen ervoor dat wij uw partner blijven voor op de lange termijn. 

Onze werkwijze

Via de website kunt u eenvoudig contact met ons opnemen voor een offerte op maat en dan bespreken we samen wat uw wensen zijn en hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Daarna zullen wij een afspraak met u inplannen om de werkomgeving te bekijken en een plan te maken voor de dagen waarop wordt schoongemaakt door onze werknemers. Schoon & Co staat voor betrouwbaarheid, wij komen onze afspraken na, leveren hoge kwaliteit en nemen initiatief maar niet zonder overleg. Wij nemen u het werk uit handen en u kunt ons erop vertrouwen dat wij uw werkomgeving blinkend schoon en bedrijfshygiënisch verzorgen. Bekijk onze website voor meer informatie en neem contact op voor een vrijblijvende offerte via: https://www.schoonenco.nl/contact/

 

https://www.schoonenco.nl/schoonmaakbedrijf-amsterdam/

Related Posts

Magazijninrichting

Een webcam cover die voor jou het meest geschikt is!

Accessoires voor koffiebekers op het werk